Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

Το ΠΜΣ συνεργάζεται με την ΑΑΔΕ στα πλαίσια του μνημονίου που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με την ΑΑΔΕ. Βάσει του μνημονίου υπάρχει εκπαιδευτική και ερευνητική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών καθώς και ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε τομείς και θέματα αιχμής και κοινού ενδιαφέροντος. Βάσει της συνεργασίας τα μέρη διοργανώνουν από κοινού διαλέξεις, σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια κτλ. καθώς και συνεργάζονται για την υλοποίηση κοινών ερευνητικών έργων και καινοτόμων δράσεων. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται με συμμετοχή στελεχών της ΑΑΔΕ καθώς και διδασκόντων / φοιτητών του ΠΜΣ.

Υπογραφή Μνημονίου με τη ΓΓΔΕ του Υπ. Οικονομικών

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου της ΓΓΔΕ 2015 και με στόχο την εξέλιξη και συνεχή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της Γενικής Γραμματείας, τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών και τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, υπέγραψε στις 15.09.2015 μνημόνιο συνεργασίας με τον Πρύτανη – Καθηγητή κ. Νικόλαο Γεωργόπουλο ως εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Πειραιά, Σχολή Οικονομικών Επιχειρηματικών & Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΤΟΔΕ), Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Λογιστική & Έλεγχος Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων” (ΠΜΣ ΛΕΔΟΕ).

Συνεργασία με την PwC

🤝 Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε η PwC Greece μαζί με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών» (M.Sc ACC ΠΜΣ ΛΕΕΔΟ).
Στόχος του μνημονίου είναι η ουσιαστική συνδρομή της PwC Ελλάδας στο Πρόγραμμα Λογιστική & Έλεγχος με 
📝την παροχή εξειδικευμένης γνώσης, 
📝την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, 
📝την ανάπτυξη καινοτόμων έργων και 
📝την δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ της ερευνητικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου.
💡 Ο κ. Γεώργιος Α. Παπαναστασόπουλος, διευθυντής του Μεταπτυχιακού τόνισε πως «Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να συνδυάζουμε άριστα την ακαδημαϊκή κατάρτιση με τις πρακτικές γνώσεις, αντλώντας εμπειρία αλλά και βέλτιστες πρακτικές από τους εισηγητές της PwC. Μέσω των δράσεων που θα αναπτύξουμε από κοινού, προσβλέπουμε στην έτι περαιτέρω ενίσχυση του Προγράμματος, αλλά και στη δημιουργία μιας νέας γενιάς στελεχών που θα συνδυάζουν αρμονικά την ακαδημαϊκή γνώση με τις προσλαμβάνουσες από την αγορά εργασίας».  George Papanastasopoulos
👉 Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://www.euro2day.gr/.../synergasia-me-to-panepisthmio
https://www.businessnews.gr/.../282603-pwc-elladas
#PwCGreece #Unipi #mscacc

Συνεργασία με την ΕΥ

#NewsToCelebrate: H EY Greece μαζί με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών» (M.Sc ACC ΠΜΣ ΛΕΕΔΟ) Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας.

Η πενταετής αυτή συνεργασία, ανοίγει τον δρόμο για μία σειρά από δράσεις κοινού ενδιαφέροντος, όπως:

Aνάπτυξη και υλοποίηση κοινών δράσεων στους κλάδους της #λογιστικής και των #χρηματοοικονομικών

Συμβουλευτική υποστήριξή μας για την ορθή υλοποίηση επιχειρηματικών μοντέλων

Παροχή στους φοιτητές του ΠΜΣ δυνατότητας πρακτικής άσκησης στην EY Ελλάδος και συμμετοχής σε #σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της εταιρείας

Παροχή #υποτροφιών για την εκπόνηση ερευνητικών μεταπτυχιακών, διδακτορικών και μεταδιδακτορικών εργασιών

Μια στενή συνεργασία μεταξύ ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, προωθώντας την περαιτέρω εκπαίδευση των φοιτητών στο αντικείμενο σπουδών τους και δημιουργώντας μακροπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης για τη μελλοντική ένταξή τους στην αγορά #εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://go.ey.com/49QBRmL

#EYGreece #Unipi #MoU #BetterWorkingWorld #mscacc