Η χθεσινή βραδιά ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του μεταπτυχιακού μας προγράμματος! Με υπερηφάνεια και χαρά κόψαμε την πίτα του MSc ACC – ΠΜΣ ΛΕΕΔΟM.Sc ACC ΠΜΣ ΛΕΕΔΟ στο υπέροχο μαγαζί Belle-Amie στον Πειραιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που δώσατε το παρόν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση και πιο ξεχωριστα :

Στους φοιτητές μας, που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχία και είναι πηγή έμπνευσης για μας.

Στους καθηγητές μας, οι οποίοι με τη γνώση, την εμπειρία, την όρεξη και την καθοδήγησή τους μας βοηθούν να φτάσουμε ψηλά.

Στους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται, κάνοντας αυτό το ταξίδι δυνατό. Ευχαριστούμε θερμά την PwC GreecePwC Greece, για την συνεργασία μας και την διαρκή υποστήριξη τους σε κάθε μας βήμα.

Στους επίσημους καλεσμένους μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους θα θέλαμε να δώσουμε στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθηγητή Michail Sfakianakis, στον Πρόεδρο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημιού Πειραιώς καθηγητή Dimitris Georgakellos, στον Κ.Γιώργιο Πιτσιλή , Διοικητή της ΑΑΔΕ και στον κ. George Papanastasopoulos, διευθυντή του προγράμματος του μεταπτυχιακού.

Σας ευχαριστούμε όλους για αυτήν την υπέροχη βραδιά !!!

#mscacc #mscgraduate #event #sponsorship #mscaccountingandcontrol